Kattungarna

FAN I HELVETES!! INTE IGEN!!! =,( Så innerligt sorgsen..

I see the way you move and I picture you nude

Så himla bra det blev igår kväll!! =D Började med 30 min krumpinginspirerad new style, sen fick de dansa ragga andra halvan av passet. Vi hade kunnat hålla på en timme till om det inte vore för BodyCombat-gänget som ville in... Det här var antagligen mitt sista pass på SATS innan jag flyttar. Usch, sorgligt... En av mina absoluta favoritplatser i Karlstad, lätt!


Candy är fortfarande gravid, men det är dags vilken dag som helst nu. Jobbigt nog arbetar jag kväll ute på Skutberget resten av veckan. Precis som jag gjorde förra året. Och resten av familjen är i stugan. Precis som förra året. =( Jag vill inte ha någon repris, tack...


Ikväll blir det jag, Tom Barnaby och en skål med jordgubbar, men innan dess - Kroppkärrssjön!

Love is in the air

Värmen är tillbaka!! =D Passade på att ligga ute på altanen nån timme och skaffade mig genast vacka bikiniränder, haha..

Nu är det däremot dags för mig att dra på mig nån söt sommarklänning, plocka en blomsterbukett och bege mig hem till Maria S på personalfest. Kvällssol, god mat och härligt umgänge är vad jag har att se fram emot! Dessutom är det en av oss (inte jag) som snart ska gifta sig, och vem det är will be announced ikväll - spännande!! =D

Hoppas alla får en fin fredagkväll och att vi ses på Players Club imorgon.. ;P

Domestic Goddess ;)

Köttfärsbiffar med massor av vitlök och hackad persilja - mmmmmm........ Ibland funkar vi riktigt bra ihop, köket och jag!

Inget nytt på bebisfronten. Lite otålig.. =P


Jaja, nu blir det SATS nästa för att förbereda måndagsklassen!

Barcelona, baby

Så bra det blev igår!! Vi satt hos Mia alla fyra till klockan var nästan tre. Pratade, pratade, pratade... Så mycket som behöver sägas, diskuteras, frågas, analyseras, meddelas, besvaras... Så mycket som har hänt i våra liv att en update var ett måste.

Är inte riktigt överens med min rygg just nu. Alls. Bara skit. Min sjukgymnastmoster säger att det kommer ta tid, att jag ska ta det lite lugnt, men promenera mycket. Känner mig som en stel gammal kärring. Suck.

Housen funkade fint iaf, Maria S (som jag vickar för) var med på passet och berömde efteråt. Varmt och härligt i magen, det är så svårt att veta i förväg hur det nya ska tas emot. Nästa måndag ska jag köra new style och ragga med dem - skaka rumpa!! =D

Överdoserar morötter för att hjälpa brännan på traven, solen är ju äntligen tillbaka!! Nu blir det en promenad ner till SATS för att hämta hem cykeln (fick skjuts hem av Mia igår)...

Monday morning...eller förmiddag iaf

Sitter med en höggravid katt i famnen och laddar upp inför dagen. Om man lägger en försiktig hand på magen kan man känna hur det rör sig där inne. Räknar dagarna nu. =)

Fullt upp ikväll! House på SATS först. Det är alltid spännande att låta folk prova nåt nytt, jag har ingen aning om hur det kommer mottas. Lockingen förra måndagen blev visserligen en höjdare, men house är definitivt nåt helt annat. Well, I like it! =) Och det är ju alltid en bra början..

Mys hos Mia efter jobbet. Sheida har ÄNTLIGEN kommit hem efter alldeles för många månader i Barcelona, så nu är vi alla fyra igen. För ett tag iaf. Åh, dessa fina människor som jag blir så glad av...

Dags att styra upp det här nu

Tillbaka i staden. Igen. =P Bloggaren i mig får ta å rycka upp sig. Allvarligt asså, haha..

Väntans tider. Candy blir bara tjockare och tjockare, blir trött stup i kvarten och kvittrar moderligt åt allt o alla. Längtar... =)

För övrigt är det nu ca en månad kvar för mig i Karlstad. Det är nästan ingenting! Sköntsköntskönt. Det har varit dags så länge..

James Brown och jag...

Har just kommit hem från SATS, Maria Sohlberg har semester så jag tar hand om hennes funk. Eftersom jag diktatoriskt bestämmer vad mina pass ska innehålla blev det inte alls funk utan locking! Skojigt!! Har inte dansat det på hur länge som helst (var nog med Streetlinjen senast - saknar!!), men det gick toppen och deltagarna var entusiastiska. Haha, tycker så mycket om dem... =) Träffade härliga spex-Ida på vägen ut, hon fick sig en svettkram.



Som det ser ut nu ska jag strax ge mig iväg hemifrån. Igen. Jag, mami och herr F blev erbjudna skjuts till stugan i Värmskog och eftersom jag inte varit i stugan på typ två år är det definitivt dags. Och det är en underdrift. Skit samma att jag knappt hunnit packa upp från veckan i Falun och att jag bara varit hemma i ett dygn. Ge mig kodoft, smultron på strå och nakenbad!

Hemma på fredag. Senast. Någon måtta får det ändå vara... ;)

Falun vs Charlestown

Nu är jag tillbaka i staden igen!! =D Falun har varit underbart, fem toasters utan tvekan! Här hemma är datorn klart oberäknelig och funderar på att ta sommarlov (alt. gå i pension). Jag återkommer när som helst med bilder från veckan... =)

Falun

Nu drar jag, är tillbaka i slutet av veckan!! =D

Värmskogsdagen del 2

Så var man hemma igen. Dagen blev bra redan från början med kaffe på stationen, gratis tågresa och en väntande präst på Grums station som underhöll både Magnus och mig hela vägen till Värmskogs kyrka. Vilken människa! =D Repade igenom våra stycken och blev sen bjudna på lunch på Liljenäs Café av mami.

Konserten gick så bra. =) Det blev så bra stämning, jag o Magnus hade bra koll på varandra (trots viss improvisation här och där) och i publiken var mer än ett öga lite fuktigt efteråt.

Så kul att spela ihop igen!!



Nu sitter jag och Candy här i ett regnigt Karlstad och har just ätit lax. Har en packning som ska vara färdig innan imorgon bitti. Suck. Måste nog muta mig själv med en jordgubbssmoothie (det finns ju ett rätt rejält jordgubbslager i frysen nu mera). Lyckligtvis är jag oftast ganska lättmutad, haha...

Värmskogsdagen

Nu ska jag strax iväg till tågstationen för att åka mot Värmskog med Magnus! En snäll präst kommer och hämtar upp oss i Grums och skjutsar sista biten. Ser fram emot! =D Känns inte helt lugnt med tanke på att vi har övat tillsammans inför det här EN gång, men herregud - det är ju VI! Klart det blir bra ;P

Imorgon bitti bär det av norrut. Har inte varit där på...fyra månader måste det vara.. Usch! Verkligen dags! Har ju en fader som fyller hälften av hundra...och en bror som blir femton, och farmor får vi inte glömma (hon blir dock något äldre än femton)! En kalasvecka väntar med andra ord! =)

Cleaning Out My Closet

Pratade just med <3 som äntligen är hemma från landet på andra sidan Atlanten... MY GOD vad skönt att höra hennes röst! Vissa människor betyder extra mycket. De där som känner till alla ens mindre smickrande sidor, som vet om alla ens mörka hemligheter och som älskar en ändå, no matter what. Det är så befriande att känna att man inte måste vara så jävla perfekt hela tiden, vara stark och klara allting. Det är ok ändå. Mer än ok tom, man är älskad!
Jag hoppas att alla har en Rebecka i sina liv. =)

Fin dag i övrigt också faktiskt. Träffade Magnus (en annan underbar människa!!) på bibblan för att leta noter till vår konsert på söndag. Känns nästan som på den gamla goda tiden, haha. =P Värmskogs kyrka 17.00 Tokvackert. Förhoppningsvis blir det även Den Förlorade Prinsessan, den som alla gråter av. Mäktigt.

Kvällen tillbringades på SATS. BodyJam först, sen lånade jag lilla salen i några timmar för att förbereda mina klasser. Längtar riktigt nu!! =D Måndagar 17.30-18.30 får ni gärna kika in om ni har vägarna förbi! ;)


Just det, nu är garderoben snart färdigstädad. Inte den med kläder.

Magen

Kikade på Norges Herligste med herr F tidigare under kvällen. Helt godkänd magträning! Det bästa med roligt soffsällskap är nämligen att tv-humorn inte ständigt måste ligga på topp, man skrattar ändå. Kan inte riktigt låta bli att gilla dem, Bård och Vegard Ylvisåker (allvarligt talat, man blir ju glad så fort man hör norska). Måndagkvällarna 21.55-22.55 är räddade ;)



Hade Candy sovandes på min mage, så himla go är hon! Något som däremot inte sov var det som finns inuti hennes mage just nu. =) Drygt fyra veckor kvar innan det är dags, spännande! Förra året när hon skulle fått sin första kull gick det inte bra alls och jag hoppashoppas att allt går fint för henne den här gången. Jag jobbade kväll/natt den dagen och resten av familjen kom hem tidigare på eftermiddagen efter en vecka i sommarstugan. Det var Rasmus som hittade de två nyfödda döda kattungarna.


Magknip har jag. Önskar att det vore träningsvärk, haha.. Nej, jordgubbsfrosseri är orsaken till det hela! Cyklade ut till Hynboholms Gård utanför Skåre där de har självplockning. TOTALT LIVSFARLIGT!! Kom hem med en 6-kiloshink jordgubbar. Hur många kilo som gömde sig i magen mår jag nog bäst av att inte veta. Nu är iaf frysen full av röda bär så det räcker i flera dagar framöver! =P

RSS 2.0