"Morgonstund har gu.." äh..

Snart börjar äventyret! =D 06.15 imorgon bitti går bussen mot blivande hemstaden, fast jag måste säga att det är lite väl tidigt tom för mig... Mycket som ska hinnas med innan bussen går hemåt igen samma kväll. Det ska hämtas nyckel, fotas, mätas, packas upp, rundvandras både på Dansverksta'n och hos nJoy (där det ev. även ska tränas). Dags för sängen snart, mobilalarmet kör igång 05.00.

1492

En fixardag idag, minst sagt.. Har hunnit med att jobba ute på Skutberget, inhandla diverse nödvändigheter inför den stundande flytten (ÄNTLIGEN har jag skaffat mig en ny kalender), betalat räkningar, pratat med trevliga chef-Sara på nJoy i Västerås, pratat med Britt som ska visa mig runt på Dansverksta'n, fixat biljetter till Falun & Västerås, rensat i förrådet, packat det (nästan) sista och lagat massa mat och fryst in i enportionsförpackningar.

KAFFEPAUS

Känns jäkligt präktigt att göra storkok o frysa in, men just nu känns det pyssligt och skoj att stå i köket, så då är det väl lika bra att passa på. =)

Nyaste Counting Crows-skivan Saturday Nights & Sunday Mornings är bästa matlagningshjälpen at the moment.

Glada Ankan

Fredagkvällen...haha =P Hade verkligen tänkt stanna hemma, tända levande ljus, dricka te och packa. Lyckligtvis satte Mia stopp för det och drog ner mig på stan istället. Satt i sofforna på Ankans uteservering, uppdaterade oss och konsumerade vin. Helt plötsligt fick jag syn på Anders (med stort sällskap) och genast flyttade sällskapet över till oss. Människor man blir lycklig av, champagne och kvällsluft i augusti. Mmmm... =)
Träffade sedan på både Andreas, Madde&Mikaela, Issa&Greger, kusin Christin, en puerto rican och engelsman (som imponerades av min engelska, haha =P). LOVELY NIGHT

Kusinen har förresten firats idag. Trevligt värre var det faktiskt =) Alla blir så gamla nu för tiden...

Samboproblem

Funderar lite... Klart att jag vill ha Candy med mig till Västerås, men översocial som hon är vill jag inte riskera att hon ska känna sig vansinnigt ensam när det bara blir hon o jag (vanligtvis är det sex andra att trängas med). Alternativen är att skaffa en katt till eller lämna kvar henne i Karlstad. Är jag helt knäpp som ens tänker tanken att ha två katter i en liten liten lägenhet? Lockande är det iaf, det kan jag inte förneka. Och hos djurskyddet finns stackars Floriand som behöver ett nytt hem om en månad när han är redo att lämna mamman... Jag tror jag behöver nån som stoppar mig =P

David Lynch gör kvällen

Färdigfixat med dansen inför hösten nu! Antagligen kommer mitt dansschema se ut så här...

Mån
18.45-19.45 Street
19.45-20.45 Dancehall

Tis
17.30-19.30 Commercial Hiphop
20.15-21.15 Balett

Tor
18.30-19.45 Jazz

Sön
17.15-18.15 Street

Längtar...


Håller på och packar litegrann, sorterar, slänger, blir nostalgisk, skriver listor (listskrivande är ett underskattat nöje! =P).. Rasmus ansvarar för kaffet där nere, det ska bli Twin Peaks om ett litet tag. Vad passar bättre när det är mörkt och ruggigt ute?  Dale Cooper is my homeboy!

!!

Nu har jag en lägenhet! =D En pyttig och söt etta, ca 10 minuter från högskolan. När som helst nu bär det norrut...


Okej:

Jag blev hemskjutsad från Skutberget på natten efter jobbet, var väl hemma runt halv ett-ett. Rasmus (som inte orkade med lantlivet den här gången) var hemma och hade kattansvar. Strax innan tolv hade han kikat till henne senast, pratat lite, klappat lite. Allt var lugnt, hon var lugn. Ingen action.
Skyndade mig dit det första jag gjorde och hittade henne i bolådan. Två små bebisar, en ljusgrå och en mörkgrå, renslickade, perfekta.

Det var ju bara det att de inte levde.


RSS 2.0