No sugar added - cause shit ain't sweet!!

Måste bara tipsa om DET HÄR! Självklart måste man vara i stan då! Helst vill jag ju vara med på Street Camp också med massa dans 9-16 måndag tisdag onsdag torsdag. Jakob o Emil har hand om locking och popping, Sanna o Miia från No Sugar Added Crew håller i house och new style. För breakingen står en hemlig gäst från Rock Steady Crew...



"Under fyra varma junidagar kommer Karlstad fullkommligt explodera av hiphop- och streetkultur. Den 16-19 juni fylls staden av dans, musik, skateboarding, graffiti, basket, seminarier, workshops och spännande shower.

Bakom satsningen Karlstad Hiphopfestival står Dansstudion i Karlstad, Dans i Värmland, Yellow Shop, Arena Nattklubb, Karlstad Basket och WESC.
     Tanken bakom festivalen är att hitta på något nytt och skapa ett forum för denna kultur. Och målsättningen var att alla hiphopens fyra delar; rap, DJ'ing, breakdance och graffiti, ska finnas representerade.

Dagarna kommer således att bjuda på en massa skoj på såväl Stora Torget och Dansstudion som UNO, Arena och Yellow. Det blir danskurser, workshops, seminarier och uppvisningar med en rad internationellt kända danslärare och inbjudna breakdansare. Bl.a. så är 12 av Sveriges bästa breakare inbjudna till vad som kallas 'Sweden B-Boy Camp 2008'. De kommer under samtliga dagar synas på torget, Dansstudion och Arena samt medverka vid olika seminarium.
     Det ges även möjlighet att deltaga i en audition för Karlstads ettåriga streetdanceutbildning samt vara med på någon av Dansstudions sommarkurser.

Under onsdagen den 18 juni kommer besökarna kunna bevittna en fartfylld uppvisningsmatch i street basket där landets bästa breakdansare och hiphopartister möter lokala förmågor samt spelare från Karlstad Basket. Under resten av veckan är det dessutom fritt för vem som helst att visa sina skills under korgen.
     På torget kommer även några av toppnamnen inom svensk skateboard göra upp i den specialbyggda minirampen samt graffitimålare av den nya och gamla skolan visa sina talanger.

     Den officiella efterfesten kommer att hållas på Arena på onsdagen med bl.a. duktiga breakdansare och DJ's samt en återförening av den smått legendariska svenska hiphopgruppen Sherlock, med bl.a. Thomas Rusiak och Pee Wee.
     Så räkna med fyra glassiga dagar i hiphopens tecken!"
    (TEXT: Pål Johansson)

Kommentarer
Postat av: isabelle

haha, din önskan är min lag. kommer upp nåt snart:P puss!

2008-06-12 @ 11:33:12
URL: http://issaaspmo.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Hej! Ja Forever21 har väldigt mycket fint :) Nej jag har ingen aning om kvalitet eller storlekar, för jag har aldrig beställt därifrån pga av att jag blivit snål med frakten och tullen som läggs på.

2008-06-12 @ 17:40:11
URL: http://lovisaslifestyle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0