Biten

Nu äntligen ser jag min framtida karriär tydligt framför mig - jag ska bli salsaproffs! När som helst nu kommer jag flytta söderut där spanskan regerar. Nätterna kommer jag dansa mig igenom iklädd slitsade volangkjolar och jag kommer ha en ros i håret. Hur dagarna ser ut är än så länge mer diffust...

Helgen i Örebro var Helt. Fantastisk.
Fredagskvällen tillbringades med kusinen och tillhörande vänner för att fira att deras sista tenta var avklarad. Så kul att träffa honom igen (vi ses alldeles för sällan), vännerna var helsköna (musikmänniskor är alltid rätt) och flickvännen hur go som helst. =)

Så blev det då lördag och dags för Salsa Street CampStrömpis och mitt livs första salsalektion. Den första av många bör dock tilläggas.. =P Jag var den enda som aldrig provat på det förut, de flesta dansade för Huascar i Gbg eller Marcello i Sthlm, Örebro eller Västerås. Det innebar att tempot var ganska högt och the gentlemen skapligt dansanta. Streeten med Adena Asovic kändes mycket mer hemtam, men nivån var lite lägre än vanligt eftersom de andra inte hade dansat särskilt mycket street innan. Lady Style var riktigt populärt både hos deltagande kvinnor och tittande män, här fick de kvinnliga sidorna all plats och skulle  överdrivas så mycket som möjligt. Rueda de casino (salsaringdans), bachata (foxtrot på spanska, typ) och något Marcello och Adena kallade street salsa (upphettad och lite råare version av salsan) hanns också med under helgen. Det stora salsapartyt på lördag kväll icke att förglömma.

Alla människor man har träffat... All svett, alla skratt, musiken, maten, skavsåren från de högklackade skorna, solen som ständigt låg på, känslan när allt bara stämde, de evighetslånga köerna för att fylla på vattenflaskan..

Om ni får möjlighet nästa år - ÅK!! Jag kommer utan tvekan vara där! Nu på lördag är det salsadag i Gbg, då har det hyrts en spårvagn som det ska dansas på genom hela staden. Själv kommer jag befinna mig i Sundstaaulan för att repa inför söndagens konsert, men det kanske också blir festligt. Oh yes, jag känner det på mig. =P

Nej, nu är det matlagningsdags här i huset! Uno dos tres, cinco seis siete... ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0